ABOUT
Tell control, we're taking off.
There’s a trip we’ve been called for

PËSH
Sobre "Too many universes but mine"
Aquest àlbum ha estat composat entre Barcelona, Edinburgh i Helsinki. Aquest és el segon àlbum de Pësh i es pot interpretar com un viatge cap al nord. Un viatge de tornada, on les experiències personals i professionals ens condueixen a explorar l’Univers de Pësh, on les lletres ens parlen de les històries del propi autor, de les relacions, i de la vida mateixa. Relats que ens construeixen tal com som, diferenciant-nos de la resta d’universos per tal de descobrir el propi.
En un propòsit clar de projecte pluridisciplinar, Pësh aposta per un àlbum que és, alhora, una “exposició de fotos itinerant”, on es mostren les fotografies dels artistes islandesos Guðbjörg Helga Sigurdórsdóttir, Einar Örn i Ari Sigvaldason.
El disc ha estat gravat a Aurha Studios i a La Fusteria Estudi, produït per Sergi Riera i amb un repartiment de músics que compta amb Toni Pagès a la bateria, Sergi Riera al baix, Toni Mena a la guitarra, JJ Caro als teclats i Pësh a la veu i percussions.
A banda de la col·laboració de Paula Valls a la cançó Foreigner, el disc ha comptat amb la participació de l’Oriol Mula, (guitarra acústica i harmònica), i les veus de la Berta Bosch, Ona Pla, nacho Melús, Ramon Montardit, Tom Savage i Bonnie Kimmel.
Mescla i Mastering han anat a càrrec de Mauricio Tonelli, a Aurha Studios.
L’art i el disseny son de la Sidney Latil, de Latrini Studio, i les fotos promocionals d’en Xavier Serrano.